Benieuwd naar meer?

Contacteer ons

Vlot bereikbaar

De centrale ligging van Hasselt is één van de grote troeven van b-hive.

Met de trein ben je in minder dan een half uur in het hippe Genk, het gezellige Tongeren of het charmante Sint-Truiden. Ook Leuven en Luik bereik je makkelijk via de snelwegen E313 en E314.

 1. Station
 2. Bushalte
 3. Grote Markt
 4. Scholen
 5. Boodschappen
 6. Restaurants
 7. Sportoase
project b-hive

Project b-hive
Stationsplein / Bampslaan

ecologisch

Ecologisch vooruitdenkend

Ook aan je portemonnee hebben we gedacht. b-hive zet volop in op duurzaamheid en hernieuwbare energie. Er liggen slimme zonnepanelen en onder de site van het project bevindt zich een Koude-Warmte opslagsysteem. Daardoor kan je verwarmen op een duurzame en performante manier dankzij een geothermische warmtepomp. Dat zorgt niet alleen voor een lage energiefactuur, het maakt van b-hive ook een ecologisch vooruitdenkend project.

  Met de geothermische energieopslag bespaar je:
 1. 90% op elektriciteit voor koeling
 2. 30% primaire energie bij verwarming
 3. 60% totale besparing op primaire energie

groen kader

Groen kader

Rustig een boek lezen of gezellig aperitieven met vrienden op de collectieve groene daktuin, lekker zonnen in je privétuintje of tuinieren in de kruidenhoek? Genieten zal je ongetwijfeld in deze groene omgeving. Wist je trouwens al dat 55% van de stationsbuurt publiek toegankelijk en groen wordt?

betaalbare woonmix

Betaalbare
woonmix

Iedereen vindt zijn plekje wel bij b-hive dankzij het uitgebreide aanbod. Studenten, starters of gezinnen: met de drie-, twee-, en éénkamerappartementen, studio’s en studentenkamers is de keuze helemaal aan jou!

Bekijk ons aanbod
brochure bhive

Download de brochure

Heeft b-hive je interesse gewekt? Download dan zeker de verkoopbrochure en laat je verrassen door alle troeven die het nieuwbouwproject jou kan bieden.